Nikwax

NW Tent & Gear Solarproof

Varenummer: NW3A2P12
Telte,Telttilbehør,Imprægnering og vedligehold,Nikwax
105,00 DKK
Neutral
500 ml
Obs. se lagerstatus i parentes

Concentrated Tent & Gear SolarProof®

Den sikre, højtydende, imprægnering og UV filter der er nem at bruge til alle vejrbestandige syntetiske tekstiler.

Tilføjer holdbar vandafvisning, Øger tekstilets styrke & beskytter mod UV nedbrydning; En påføring fordobler tekstilets levetid. Kan anvendes på våde eller tørre syntetiske stoffer.

Brug Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof®, når dit grej er nyt...

For mest effektivt at udnytte den ultraviolette (UV) og holdbar vandafvisning (DWR) beskyttelse fra Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof®, er det bedst hvis det påføres på nyt udstyr. Under brug af udstyret vil stoffet opsamle snavs og andre forurenende stoffer, som stopper vandet fra at danne dråber på stofoverfladen. Når dette sker, kan DWR revitaliseres ved at rense med Nikwax Tech Wash®. Med tiden, vil DWR fortage sig gennem brug.
Både DWR og UV-beskyttelse kan genskabes ved genanvendelse af Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof®.

Da det er vandbaseret, er Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® sikkert at anvende...

Alternative imprægneringsprodukter er ofte opløsningsmiddel-baserede aerosoler; de kan også være vandbaserede og bruge fluorocarboner. Aerosolprodukter er brandfarlige. Fluorocarboner udgør en potentiel risiko for miljøet og for forbrugernes sundhed på lang sigt.
Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® er et sikkert produkt at bruge på dit udendørsudstyr. Det er vandbaseret, ikke-brændbart, indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC'er) og er fri for fluorocarboner.
Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® er specielt designet og optimeret til udendørsudstyr for at give holdbar vandafvisning (DWR) og ultraviolet (UV) beskyttelse. I modsætning til opløsningsmiddel-baserede produkter, som skal anvendes på tørre materialer, kan Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® anvendes til våde eller tørre stoffer. Så hvis dit udstyr er vådt er der ingen grund til at vente på, at det tørrer, før du behandler det med Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof®.

Hvordan Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® giver dobbelt beskyttelse...

Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® tilføjer holdbar vandafvisning (DWR), til den højest mulige standard, og ultraviolet (UV) beskyttelse for at begrænse reduktion af stoffets rivestyrke forårsaget af UV-stråler.
Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® der kan anvendes på våd eller tør syntetiske stoffer. Det er vandbaseret, ikke-aerosole, ikke-brandfarlige, ikke-farlige og miljøvenlige. Det indeholder ingen skadelige opløsningsmidler eller flygtige organiske forbindelser (VOC'er), og er helt fri for fluorocarboner.
Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof® sparer dig penge ved potentielt at fordoble levetiden af dit grej.

  • Name: NW Tent & Gear Solarproof
  • Price: 105
  • SKU: NW3A2P12-001-010
  • Størrelse: 500 ml